Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g201g1465kcal2g2g160.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 391g1343kcal39.9g273.9g4.7g13.7g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 201g173kcal6.2g8.8g12g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g341g69kcal2g13g1g4.8g
Oliivi kivetön musta rainbow100g181kcal0.6g5.7g17.1g0g
Katkarapu 401g275kcal58g0g4.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%401g642kcal10.8g10.8g60.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 201g760kcal55.9g0g60.2g0g
Muna, annos 60g241g211kcal18.2g2g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g10236kcal387.2g632.8g669.4g37g
Valittu annoskoko2480g5118kcal193.6g316.4g334.7g18.5g
Annoskoko puolitettuna1240g2559kcal96.8g158.2g167.4g9.3g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460