Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 801g285kcal1.3g57g0.7g16g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Margariini 60%, keskiarvo 301g1600kcal1g1.1g180.3g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Sokeri 341g1382kcal0g340.2g0g0g
Maapähkinä 140g797kcal35.9g18.5g60.3g22.2g
Korppujauho 401g1467kcal42g300.1g4.1g21.2g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g40g136kcal4.8g24g1.1g4.8g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100g34kcal3.1g4.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g12461kcal261.2g1518.4g561.4g128.6g
Valittu annoskoko2480g6231kcal130.6g759.2g280.7g64.3g
Annoskoko puolitettuna1240g3115kcal65.3g379.6g140.4g32.2g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739