Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g23g121kcal0g0.1g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Bataatti, kuorittu 966g782kcal15.2g162.6g0.5g29g
Lanttu 921g266kcal9.2g42.4g2.8g16.6g
Purjosipuli 202g46kcal3.7g4.9g0.4g4.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g84g236kcal16g0g18.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g3086kcal98g451.6g72.6g109.6g
Valittu annoskoko2484g1543kcal49g225.8g36.3g54.8g
Annoskoko puolitettuna1242g771kcal24.5g112.9g18.2g27.4g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951