Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)561g314kcal47.7g28g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g224g648kcal2.7g125.6g0g89.7g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g224g785kcal31.4g123.4g17.9g24.7g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g561g1850kcal56.1g392.5g6.2g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl11g93kcal0g0g11.2g0g
Mustikka, Pakkasmarja673g224kcal3.4g43.1g4g22.2g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g79g33kcal7.7g0.3g0.1g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g17g49kcal0.2g9.4g0g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g8384kcal330.4g1453.8g106.2g286.8g
Valittu annoskoko2484g4192kcal165.2g726.9g53.1g143.4g
Annoskoko puolitettuna1242g2096kcal82.6g363.5g26.6g71.7g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047