Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1502g451kcal15g60.1g4.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi300g30kcal4.5g4.5g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija188g582kcal20.6g0g52.6g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)376g319kcal3.8g13.1g26.3g0g
Tonnikala öljyssä 113g214kcal30.5g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g3199kcal149.2g156.6g187g0.8g
Valittu annoskoko2484g1600kcal74.6g78.3g93.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna1242g800kcal37.3g39.2g46.8g0.2g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995