Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1200g2040kcal228g0g120g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g600g480kcal15.6g24g36g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g168g487kcal13.4g79g13.4g18.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)180g250kcal20g0.7g18.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Herne-maissi-paprika, Rainbow300g240kcal12.6g39g2.7g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g7070kcal584.8g297.2g382g57g
Valittu annoskoko2484g3535kcal292.4g148.6g191g28.5g
Annoskoko puolitettuna1242g1768kcal146.2g74.3g95.5g14.3g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557