Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 361g275kcal6.8g56g0.7g3.6g
Porkkana 632g207kcal3.9g35.2g1.3g16.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g361g72kcal4.3g11.6g1.3g4g
Vesi, vesijohtovesi 903g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g226g632kcal42.9g0g49.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g2372kcal115.8g205.6g106g47.4g
Valittu annoskoko2484g1186kcal57.9g102.8g53g23.7g
Annoskoko puolitettuna1242g593kcal29g51.4g26.5g11.9g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529