Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1499g948kcal45g72g52.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 487g1672kcal49.6g341g5.8g17.1g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Sokeri45g183kcal0g44.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Rypsiöljy 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g8891kcal255.2g953.2g440.4g34.2g
Valittu annoskoko2484g4446kcal127.6g476.6g220.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna1242g2223kcal63.8g238.3g110.1g8.6g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268