Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g612g961kcal134g0g47.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g360g612kcal27.7g18.7g46.8g10.1g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g360g464kcal15.1g18.4g36g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g270g203kcal48.6g1.4g2.7g0g
Sitruuna kuorittu 54g22kcal0.3g1.2g0.6g1.5g
Tilli, tuore 18g5.4kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g810g1936kcal59.1g380.7g13g63.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g8406kcal571g841.2g292.6g150.4g
Valittu annoskoko2484g4203kcal285.5g420.6g146.3g75.2g
Annoskoko puolitettuna1242g2102kcal142.8g210.3g73.2g37.6g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323988