Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g770g216kcal4.6g45.8g1.5g19.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka92g10kcal1g1g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu27g22kcal0.5g4.9g0.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g154kcal0g0g17.1g0g
Vesi1369g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g45kcal2.2g2.1g3.1g0.1g
Mustapippuri 8.6g24kcal0.9g3.3g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g1058kcal24.6g134.6g45.6g52.2g
Valittu annoskoko2484g529kcal12.3g67.3g22.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna1242g264kcal6.2g33.7g11.4g13.1g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406265