Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 2247g1955kcal23.8g411.3g9g40.5g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g218kcal2.1g47.7g2.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g45g140kcal4.9g27g3.1g12.6g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g6233kcal63.6g1068.4g164.8g106.2g
Valittu annoskoko2484g3117kcal31.8g534.2g82.4g53.1g
Annoskoko puolitettuna1242g1558kcal15.9g267.1g41.2g26.6g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905