Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.3g4.5g
Lehtiselleri 117g15kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g82g60kcal3.7g10.5g0.2g0g
Kalaliemi laimennettu 1167g35kcal0g3.5g2.3g0g
Kirjolohifilee 467g772kcal78.2g0g51.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Maustekurkku175g29kcal1.2g5.2g0.2g3.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g23g3.7kcal0.8g0.2g0.1g0.2g
Persilja 47g13kcal0.6g0.5g0.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4970g2692kcal178.6g79.4g180g31.4g
Valittu annoskoko2485g1346kcal89.3g39.7g90g15.7g
Annoskoko puolitettuna1243g673kcal44.7g19.9g45g7.9g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223