Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 420g511kcal89.3g0g16.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 525g376kcal9.6g75.8g1g5.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g126g35kcal1.4g6g0.5g3.8g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 14g46kcal1.3g2g3.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4970g1935kcal203.2g167.6g43.8g19g
Valittu annoskoko2485g968kcal101.6g83.8g21.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna1243g484kcal50.8g41.9g11g4.8g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824