Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 19g167kcal0g0g18.9g0g
Linssi, punainen, Go Green140g455kcal33.6g68.7g1.4g16.8g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g63g204kcal6.3g47.3g1.4g6.9g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g701g175kcal9.1g29.4g1.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 21g61kcal2.3g3.2g4.4g0.1g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4970g2201kcal106.2g310.6g55.6g52.4g
Valittu annoskoko2485g1101kcal53.1g155.3g27.8g26.2g
Annoskoko puolitettuna1243g550kcal26.6g77.7g13.9g13.1g
Arvot/100g100g44kcal2.1g6.2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64817