Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl320g1088kcal44.8g179.2g21.4g35.2g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)1200g480kcal44.4g78g1.2g0g
Mustikka metsä- 6.4g2.8kcal0g0.4g0g0.2g
Pellavansiemenöljy120g1080kcal0g0g120g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl40g256kcal5.6g1.4g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4973g5814kcal189.6g518g335.6g70.8g
Valittu annoskoko2486g2907kcal94.8g259g167.8g35.4g
Annoskoko puolitettuna1243g1453kcal47.4g129.5g83.9g17.7g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111