Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaatti 80g18kcal0.4g2.8g0.2g1.1g
Parsakaali brokkoli 640g225kcal29.6g12.5g1.9g16g
Kasvisliemikuutio 18g54kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4976g1236kcal97g44.2g64g37g
Valittu annoskoko2488g618kcal48.5g22.1g32g18.5g
Annoskoko puolitettuna1244g309kcal24.3g11.1g16g9.3g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264