Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 20g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 30g14kcal0.9g1.4g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g7.5g23kcal1.4g3.1g0.6g1.4g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl39g144kcal4.7g28.9g0.8g1.4g
Leivinjauhe 2.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Puolukka 38g15kcal0.2g2.5g0.2g1g
Mustikka metsä- 60g26kcal0.3g3.8g0.4g2g
Neljänviljanhiutale 9g30kcal0.9g5.2g0.3g1g
Fariinisokeri5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g1054kcal21.2g153.2g36g13.6g
Valittu annoskoko249g527kcal10.6g76.6g18g6.8g
Annoskoko puolitettuna125g263kcal5.3g38.3g9g3.4g
Arvot/100g100g212kcal4.3g30.8g7.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260