Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Rasvaton maito viro (Alma)28g9kcal0.9g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Ohrajauho 28g90kcal2.3g17.7g0.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g875kcal30.2g160.2g8.8g10.8g
Valittu annoskoko249g437kcal15.1g80.1g4.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna125g219kcal7.6g40.1g2.2g2.7g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369