Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g75g15kcal1g2.2g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Katkarapu 51g35kcal7.3g0g0.6g0g
Herne 22g16kcal1.1g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti 94g306kcal9.5g62.1g1g3.1g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g1.9g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g822kcal39.6g133.8g11.2g7.8g
Valittu annoskoko249g411kcal19.8g66.9g5.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna125g206kcal9.9g33.5g2.8g2g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.9g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844