Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 30g121kcal0g29.9g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g35g126kcal5g20.5g2.4g3.3g
Voi, 1 tl, 5 g5g36kcal0g0g4g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g20g72kcal3.6g8.6g1.7g3.6g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g100g169kcal2g1.6g17.1g0.6g
Mustikka metsä- 60g26kcal0.3g3.8g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g1101kcal21.8g128.8g51.2g19g
Valittu annoskoko249g551kcal10.9g64.4g25.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna125g275kcal5.5g32.2g12.8g4.8g
Arvot/100g100g221kcal4.4g25.9g10.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243669