Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g75g86kcal16.5g0g1.9g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%29g46kcal0.8g0.8g4.3g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 25g5kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g431kcal36.8g15.4g22.6g5.2g
Valittu annoskoko249g216kcal18.4g7.7g11.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna125g108kcal9.2g3.9g5.7g1.3g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368