SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g11g28kcal1.6g0.4g2.3g0g
Valkoviini, kuiva, 12%10g8.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g144kcal5g14.4g5g1.8g
Valittu annoskoko249g72kcal2.5g7.2g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna125g36kcal1.3g3.6g1.3g0.5g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499