Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g21g31kcal5.6g0.3g0.8g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g31g6.9kcal0.3g1.4g0g0.6g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g19g4.7kcal0.2g0.9g0g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 52g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana499g223kcal15.4g24.2g6.4g4.2g
Valittu annoskoko250g112kcal7.7g12.1g3.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna125g56kcal3.9g6.1g1.6g1.1g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271