Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty104g77kcal2g16g0.2g1g
Kurpitsa 41g6.5kcal0.3g0.8g0g0.8g
Sipuli 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.2g19kcal0g0g2.2g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g39g8kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr42g42kcal5.1g1.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana499g318kcal15.6g40.6g9g5.4g
Valittu annoskoko250g159kcal7.8g20.3g4.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna125g79kcal3.9g10.2g2.3g1.4g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633