Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g75g118kcal16.3g0g5.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.8g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g444kcal38.6g40.6g11.2g4.8g
Valittu annoskoko250g222kcal19.3g20.3g5.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna125g111kcal9.7g10.2g2.8g1.2g
Arvot/100g100g89kcal7.7g8.1g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839