Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.6g0.4g1g
Margariini 60%, keskiarvo 23g120kcal0.1g0.1g13.6g0g
Juusto, keskiarvo 45g158kcal11.3g0.1g12.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 45g15kcal1.4g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.7g0.1g3.8g0g
Tonnikala öljyssä 34g64kcal9.2g0g3.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 36g37kcal1.2g6.5g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g1099kcal61.8g59.2g67.6g4g
Valittu annoskoko250g550kcal30.9g29.6g33.8g2g
Annoskoko puolitettuna125g275kcal15.5g14.8g16.9g1g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453