Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)34g186kcal0.3g0.3g20.3g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai51g180kcal6.2g36.4g1.1g1.5g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio45g149kcal3.2g5.9g12.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g34g95kcal0.8g1.2g9.5g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl39g52kcal5.1g0.1g3.3g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.5g15kcal0g3.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana499g1621kcal34.6g152.8g95g3.2g
Valittu annoskoko250g810kcal17.3g76.4g47.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna125g405kcal8.7g38.2g23.8g0.8g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259