Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 47g12kcal0.7g1.1g0.2g1.4g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g38g94kcal7.1g0g8.3g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g47g52kcal1.1g1.5g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g345kcal17.8g5.6g29.4g3g
Valittu annoskoko250g172kcal8.9g2.8g14.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna125g86kcal4.5g1.4g7.4g0.8g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891