Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%150g208kcal28.4g0g10.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 41g57kcal5.1g0.1g4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa34g5.7kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g557kcal68g4.4g29.4g1.4g
Valittu annoskoko250g279kcal34g2.2g14.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna125g139kcal17g1.1g7.4g0.4g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684