Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Tonnikala vedessä 28g29kcal6.3g0g0.4g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)11g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)28g93kcal7.6g0g6.7g0g
Tomaatti, tuore28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g706kcal67.2g5g46.2g1.2g
Valittu annoskoko250g353kcal33.6g2.5g23.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna125g177kcal16.8g1.3g11.6g0.3g
Arvot/100g100g141kcal13.5g1g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388