Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g101g85kcal1.1g18.5g0.4g1.8g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g34g207kcal7.1g2.3g18.8g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g11g45kcal2.2g5.8g1.3g3.6g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g2.8g8.1kcal0g0.4g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g5.6g0kcal0g5.6g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.9g20kcal1g1.3g1.1g1.1g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g10g51kcal0.5g5g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana499g1017kcal39.4g80.4g62g13g
Valittu annoskoko250g509kcal19.7g40.2g31g6.5g
Annoskoko puolitettuna125g254kcal9.9g20.1g15.5g3.3g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520