Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Spagetti Myllyn Paras66g230kcal8.5g45.9g1g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.2g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g15g48kcal7.8g4.2g0.1g2.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g982kcal41.2g118.8g36.6g11g
Valittu annoskoko250g491kcal20.6g59.4g18.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna125g245kcal10.3g29.7g9.2g2.8g
Arvot/100g100g196kcal8.2g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569