JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras130g347kcal11g66.6g1.3g17.4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl232g304kcal30.2g1.2g20g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g6890kcal638.6g208.8g382.4g53.4g
Valittu annoskoko2490g3445kcal319.3g104.4g191.2g26.7g
Annoskoko puolitettuna1245g1723kcal159.7g52.2g95.6g13.4g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927