Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1001g1287kcal207.7g0g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1001g360kcal18g64.1g3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g250g238kcal20g35g1.8g20g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g25g40kcal2.3g7.8g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g15g53kcal2.7g6.6g3.3g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Ruokasuola jodioitu 25g0.6kcal0.2g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g4323kcal509.2g249.8g142.8g51.6g
Valittu annoskoko2490g2161kcal254.6g124.9g71.4g25.8g
Annoskoko puolitettuna1245g1081kcal127.3g62.5g35.7g12.9g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040