Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g600g1321kcal64.2g3.6g102g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g900g513kcal12.6g111.7g1.8g0g
Vesi961g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g34g30kcal1g1.2g2.4g0.2g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g3728kcal155.6g233g212.4g0.4g
Valittu annoskoko2496g1864kcal77.8g116.5g106.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna1248g932kcal38.9g58.3g53.1g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503