Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 981g331kcal6.8g54g1g13.7g
Mansikka 550g256kcal2.7g46.2g1.1g10.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g834g3253kcal0g817.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g7679kcal19g1835.4g4.2g48.2g
Valittu annoskoko2496g3840kcal9.5g917.7g2.1g24.1g
Annoskoko puolitettuna1248g1920kcal4.8g458.9g1.1g12.1g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463