Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 829g6015kcal9.9g3.3g674.2g0g
Sokeri 564g2289kcal0g563.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 970g3329kcal98.9g679.1g11.6g34g
Siirappi 133g400kcal0.1g98.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g24066kcal217.8g2688g1371.6g68g
Valittu annoskoko2496g12033kcal108.9g1344g685.8g34g
Annoskoko puolitettuna1248g6017kcal54.5g672g342.9g17g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579