JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1134g3969kcal136.1g805.1g23.8g34g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g75g673kcal0g0g74.8g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g13g2.5kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 623g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%636g1462kcal184.3g15.9g76.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g12213kcal641g1643.6g349.8g68g
Valittu annoskoko2496g6106kcal320.5g821.8g174.9g34g
Annoskoko puolitettuna1248g3053kcal160.3g410.9g87.5g17g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628