Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 928g1324kcal116g2.8g95.2g0g
Voi 422g3061kcal5g1.7g343.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g317g1937kcal66.8g21.8g176.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g106g11kcal1.6g0g0.6g89.7g
Leivinjauhe 32g56kcal1.6g12g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g84kcal0g20.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 51g187kcal9.4g5.6g11g15.4g
Vesi, vesijohtovesi 253g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Voi 28g205kcal0.3g0.1g23g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g21g129kcal4.5g1.5g11.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g7.2g0.7kcal0.1g0g0g6.1g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.4g13kcal0.6g0.4g0.7g1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g14210kcal427.6g138.2g1336.8g224.8g
Valittu annoskoko2496g7105kcal213.8g69.1g668.4g112.4g
Annoskoko puolitettuna1248g3552kcal106.9g34.6g334.2g56.2g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597