Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.7g0g
Sipulikuutiot Apetit150g39kcal1.8g7.2g0.3g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g30g90kcal4.8g2.1g6.9g0g
Maustepippuri, annos 1g15g0.5kcal0g0g0.2g0g
Poronpaisti 1504g2738kcal463.4g0g96.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 752g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g6390kcal941g19g281.6g0g
Valittu annoskoko2496g3195kcal470.5g9.5g140.8g0g
Annoskoko puolitettuna1248g1597kcal235.3g4.8g70.4g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478