Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1549g1254kcal24.3g260.7g0.8g46.5g
Kesäkurpitsa zucchini 911g164kcal5.1g22.8g3.6g6.4g
Mineraalisuola keskiarvo 9g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy27g235kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g3306kcal58.8g567g62.2g105.8g
Valittu annoskoko2496g1653kcal29.4g283.5g31.1g52.9g
Annoskoko puolitettuna1248g827kcal14.7g141.8g15.6g26.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773