Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)6.3g8.6kcal0.5g0.3g0.6g0g
Ruisjauho Pirkka13g38kcal1.2g7.6g0.3g1.9g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g97kcal3.8g15.8g2g4g
Valittu annoskoko25g48kcal1.9g7.9g1g2g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal1g4g0.5g1g
Arvot/100g100g193kcal7.6g31.5g4g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432