Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)20g8.3kcal1.9g0.3g0g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g51kcal3.8g9g0g0g
Valittu annoskoko25g26kcal1.9g4.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1g2.3g0g0g
Arvot/100g100g102kcal7.6g18g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859