Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3g4kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Maito, Kevyt3.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 7.8g3.5kcal0g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g112kcal1.8g16.4g4g0.8g
Valittu annoskoko25g56kcal0.9g8.2g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal0.5g4.1g1g0.2g
Arvot/100g100g224kcal3.6g32.8g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149