Suklaakakku, karppi

Vatkaa munat ja makeutujauhe (n. 1 dl) vaahdoksi.

Lisää mantelijauhe ja kaakao.

Tee taikinasta kakku pitkulaiseen vuokaan tai jaa se muffinsivuokiin.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Koristele jäähtyneenä suklaakuorrutteella: sulata suklaa mikrossa ja sekoita siihen kerma.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 25 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g5g19kcal0.1g4.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.4kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3g18kcal0.7g0.2g1.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.5g9kcal0.1g0.1g1g0g
Suklaa tumma 1.5g7.7kcal0.1g0.8g0.5g0.1g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g154kcal5.6g12g9.2g1.4g
Valittu annoskoko25g77kcal2.8g6g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna13g38kcal1.4g3g2.3g0.4g
Arvot/100g100g307kcal11.2g24g18.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212848