Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kookosrasva 100 % 7g62kcal0.1g0g7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.2g10kcal0.7g0.3g0.7g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g3.9g8.5kcal0.2g1.9g0g1.5g
Manteli 2.6g16kcal0.6g0.2g1.4g0.2g
Saksanpähkinä 0.9g6.1kcal0.1g0g0.6g0.1g
Hasselpähkinä 0.6g4.1kcal0.1g0g0.4g0.1g
Rusina 3.5g10kcal0.1g2.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g293kcal3.8g9g27g4.4g
Valittu annoskoko25g146kcal1.9g4.5g13.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna13g73kcal1g2.3g6.8g1.1g
Arvot/100g100g583kcal7.6g17.9g53.8g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201