Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g4.2g19kcal0.3g2.8g0.7g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.1g13kcal0g0g1.5g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g8.3g19kcal0g1g1.7g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g4.2g4.6kcal0g0.6g0.2g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)6.3g32kcal0.3g3.6g2.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g175kcal1.2g16g12.4g1.2g
Valittu annoskoko25g88kcal0.6g8g6.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g44kcal0.3g4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g349kcal2.4g31.9g24.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496