Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g6.3g16kcal1.1g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g38kcal2.4g1.4g2.4g0g
Valittu annoskoko25g19kcal1.2g0.7g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.6g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g76kcal4.8g2.8g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339961