Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.9g29kcal0g0g3.1g0g
Fariinisokeri2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.6g5.2kcal0.4g0.7g0.3g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer3.1g16kcal0.1g1.8g0.9g0.2g
Suklaasydän (Panda), annos 150g3.1g15kcal0.2g2.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g207kcal3.4g24g11g1.2g
Valittu annoskoko25g104kcal1.7g12g5.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g52kcal0.9g6g2.8g0.3g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48g22g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005