Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Katkarapu 7.8g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g4.9g12kcal0.5g2.1g0.2g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g53kcal4g5.6g1.6g1g
Valittu annoskoko25g27kcal2g2.8g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1g1.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g106kcal8g11.2g3.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471